Affärssystemet Garp

Vi är sedan flera år tillbaka ett auktoriserat Garpcenter. Läs mer om affärssystemet Garp nedan.

 

Kom igång med Garp från 25.200 kr*!

Du får en användare med alla funktioner som ingår i Garps standardflöden. Det innebär fullt affärssystem- och CRM-stöd men även stöd för utökad lagerhantering, produktion och reklamation ingår. Garp levereras med förkonfigurerande inställningar för att underlätta effektivare implementation. Ytterligare användare och tilläggsfunktioner kan beställs enligt gällande prislista.

När du väljer Garp får du ett funktionsrikt affärssystem som har en låg start- och ägandekostnad! Du kommer snabbt och lätt igång, och har från start full support som hjälper er i vardagen.

 

Vill du komma i kontakt med oss för mer info? 

  • Maila till info@hitp.se så tar vi kontakt med er.
  • Vi svarar på dina frågor om Garp och föreslår en lämplig lösning utifrån era behov.

*Kostnad för implementation, utbildning och ev anpassning tillkommer

 

Nyfiken på hur Garp fungerar?

Är du nyfiken på Garp och vill veta mer? Se en av våra korta instruktionsfilmer nedan så får du en bra inblick i hur systemet fungerar.

Registrera Order >>
Vi visar hur du skapar en kundorder och hur du kan söka fram kund- och artikelnummer i Garp. I den här filmen visar vi både hur en order med vanliga artiklar men också variantartiklar registreras på ett enkelt och smidigt sätt. Denna film inleds med en kort demonstration av hur du hittar bland flikar och formulär i Garp samt en inblick i Dashboarden och vad den kan användas till.

Leverera order >>
Vi visar hur du levererar en order i Garp. Samt hur du enkelt backar en levererad order och ändrar i den. Efter att ordern är levererad visar vi också hur du e-postar fakturan.

Kund >> 
Här visar vi hur kontaktpersoner registreras i Garps inbyggda CRM-stöd. Det finns också möjlighet att spara såväl e-post som dokument som hör ihop med en specifik kund. Till sist visar vi också hur du kan se orderstock och omsättning för en kund och hur du enkelt för över denna data till Excel för vidare analys. Samma funktioner som visas i filmen för kund finns även för leverantör.

Skapa inköpsorder från kundorder >> 
Beställer du en del varor direkt från leverantören istället för att själv lagerföra allt? Se filmen som visar hur du på ett enkelt sätt skapar en inköpsorder som får en direktkoppling till kundordern. När leveransen av inköpsordern sedan kommer hem levererar du enkelt kundordern samtidigt och kan därefter fakturera via e-post.

Kundorderstyrd tillverkning >>
Tillverkar du direkt mot kundens behov för att slippa lagerhålla artiklar? Med hjälp av Garps leveranstidsberäkning får du förslag på bästa leveranstid till kunden. Leveranstidsberäkningen tar hänsyn till ingående material och även tillverkning om du väljer detta. Du får ett förslag på leveranstid till kund som är baserat på längsta benet. Därefter material- och produktionsplanerar du direkt på kundordern. I planeringen visas alla ingående material med trafikljus som visar vilka material som finns hemma eller behöver beställas. Här ser du också alla ingående operationer och kan snabbt på en översikt för hur beläggningen ser ut för den aktuella ordern.

Batch- och serienummerhantering >> 
Har du behov av att hålla isär dina artiklar i olika batcher eller unika serienummer? I denna film visar vi hur du levererar en order som lagerhålls med batchnummer. Du kan själv välja vilken batch leveransen ska plockas från, eller ställer du helt enkelt in systemet på att plocka från den äldsta batchen först. Om kunden skulle uppleva ett fel med varan hittar du enkelt till vilken batch den hör i artikelhistoriken.